Particulier

U hebt een vermogen opgebouwd en wenst dat in de toekomst uw dierbaren hiervan ook kunnen genieten. Dat ook “vadertje staat” een deel van de taart wenst, is alom bekend. Nochtans heeft “vadertje staat” ook heel wat mogelijkheden geboden om u vermogen op een al dan niet gestructureerde manier, tijdens uw leven, de gewenste bestemming te bieden.

De bescherming van dit vermogen komt doorgaans op de eerste plaats. Elke familiale situatie is verschillend, niet enkel door de verhoudingen en verwantschapsbanden, maar ook door de aard van het vermogen en de wensen van de betrokken partijen. Een geldportefeuille vereist doorgaans een andere aanpak dan een kunstcollectie … en wat met uw buitenverblijf aan zee of in het buitenland?

Wij maken u graag wegwijs in alle mogelijkheden, daarbij rekening houdend met de fiscale aspecten en de opvolging van de voorgestelde planning op lange termijn.

Een transparante evenwichtige regeling die u het comfort biedt om een aangename oude dag tegemoet te gaan, kan uzelf en uw dierbaren de nodige bescherming en gemoedsrust bieden.

foto